Dagligvare-
butikker

Er kvalitetssikring af hygiejnen helt på plads?

Det er ikke fordi, vi i Danmark mangler viden om hygiejne – alligevel synes det ikke altid, at vores adfærd følger med. Det viser medieomtalerne desværre med al tydelighed. Der kan være mange årsager til, at kvalitetssikringen “smutter”. Vores erfaring fortæller os, at årsagerne er manglende uddannelse og kontrol.
Kern Hansen Erhvervsrengøring kan hjælpe med dette. Vi sørger for, at medarbejderne får de rigtige værktøjer og bliver uddannet, så både fødevarehygiejnen og den personlige hygiejne er i top. Derudover kan vi også hjælpe jer med forskellige kvalitetssikringssystemer, som hurtigt kan give overblik over om jeres rengørings- og hygiejneniveau er tilfredsstillende. Hos Kern Hansen Erhvervsrengøring ved vi, at effektiv fødevaresikkerhed og rengøring er vital i forhold til kunderne samt sikring af virksomhedens image. Når omgivelserne i forretningen er rene og præsentable, tiltrækker og bibeholder det kunder.

Rengøring af bageri og slagteri

Kern Hansen Erhvervsrengøring samarbejder med Johnson Diversey, som har udviklet en hel værktøjskasse, der hjælper os til at opretholde den optimale hygiejnestandard i det daglige, når vi taler om rengøring og desinfektion i fødevarefremstillende virksomheder.
Derudover sammensætter Kern Hansen Erhvervsrengøring en individuel serviceplan, som dækker jeres behov med hensyn til bager- og slagterafdelinger.

Vi tilbyder endvidere

   • Highspeed arbejde
   • Højderengøring
   • Polish og lak opgaver
   • Udvendig vedligeholdelse
fancycrave-520420-unsplash

eller skriv til os